Na tej aukcji wystawiam dowolną dietę z mojego cateringu dietetycznego Przełom w Odżywianiu na okres 1 miesiąca (30 dni) wraz z codzienną opieką naszego dietetyka klinicznego.
https://www.przelomwodzywianiu.pl
Dostawa możliwa w 1800 miastach i miejscowościach. Do wyboru macie Państwo następujące diety w dowolnie wybranej kaloryczności:
- dietę STANDARD
- dietę WEGE
- dietę No gluten & no lactose
- dietę VEGAN
- dietę SIRT także w opcji WEGE
- dietę KETO
- dietę IMMUNO
- post dr Ewy Dąbrowskiej
- dietę ZUPOWĄ
- dietę PŁYNNĄ
Średnia wartość miesięcznej diety to 2100 - 3000 zł. Serdecznie zapraszam do licytacji, z której całe środki zostaną przekazane na tegoroczną Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy :) W celu sprawdzenia możliwej dostawy prosimy o przesłanie kodu pocztowego na biuro(małpa)przelomwodzywianiu.pl
Tworząc firmę w 2012 roku chciałam stworzyć markę, dzięki której nasi Klienci zatroszczą się o to, co dla Nich najważniejsze - o własne zdrowie.
Przełom w Odżywianiu to nowy, zdrowy i smaczny styl życia. Nie jesteśmy zwykłym cateringiem dietetycznym. Stawiając na pierwszym miejscu dobro i zdrowie naszych Klientów stworzyliśmy własną, stacjonarną poradnię dietetyczną, w której każdy nasz Klient traktowany jest indywidualnie. Analizujemy potrzeby i dobieramy nasze diety do indywidualnych uwarunkowań i potrzeb. Przez cały czas trwania diety każdy Klient otoczony jest opieką naszego dietetyka klinicznego, który monitoruje postępy i w razie potrzeb koryguje rozpisany plan żywieniowy.
Każdy z nas jest inny i każdy ma własne potrzeby żywieniowe. Wychodząc im naprzeciw, w naszym cateringu dietetycznym oferujemy różne rodzaje diet, w tym także lecznicze oraz kompleksowe kuracje diety płynnej. Jednak, aby sposób odżywiania był dla nas jak najkorzystniejszy, powinien być ściśle dobrany do nas i uwzględniając wiek, płeć, poziom aktywności fizycznej oraz choroby towarzyszące. Brzmi skomplikowanie? My mamy na to rozwiązanie.
Aby pomóc naszym Klientom w wyborze odpowiedniej diety, stworzyliśmy własną, stacjonarną Poradnię Dietetyczną Przełom w Odżywianiu. Można zasięgnąć w niej profesjonalnej porady dietetyka klinicznego. Podczas konsultacji przeprowadzamy wywiad zdrowotno - żywieniowy, wykonujemy badanie składu ciała oraz interpretujemy wyniki badań. Na tej podstawie dietetyk jest w stanie zaproponować odpowiednią dietę dostosowaną do potrzeb konkretnej osoby. Konsultacje okresowe pomagają natomiast monitorować przebieg zmian żywieniowych, odpowiednio je modyfikować i zwalczać.
Nasi Klienci nie zostają sami ze swoimi pudełkami. Na każdym etapie służymy pomocą i rad, aby wspierać w kształtowaniu zdrowych nawyków żywieniowych i odnieść sukces. Można się z nami kontaktować telefonicznie oraz mailowo. W trakcie korzystania z cateringu dietetycznego konsultacje dietetyczne są bezpłatne.
W naszym cateringu każdy posiłek traktujemy jako najcenniejszy dar, jaki możemy Wam oferować. Każda dieta, każde pudełko przygotowywane jest z największą pasją i zaangażowaniem – od momentu tworzenia receptur, aż do ich zamknięcia. Odpowiednie zbilansowanie makroskładników, witamin oraz składników mineralnych w połączeniu ze zróżnicowanymi smakami ułatwiają na stałe zmianę nawyków żywieniowych. Nasi dietetycy kliniczni przekładają na diety całe swoje doświadczenie i wiedzę, dzięki czemu każdy posiłek pozwala ze smakiem zachować zdrowie.
Dbając o komfort Klientów w naszym cateringu dietetycznym, umożliwiamy zgłaszanie wykluczeń do menu, a także oferujemy dwie tury dostaw: wieczorne oraz nocne tak, aby zachować jak najwyższą jakość posiłków. Nasze posiłki dostarczamy na terenie Warszawy i okolic, a także w Poznaniu, Trójmieście, Wrocławiu oraz Krakowie. Oferta diety płynnej Juice by Przełom dostępna jest na terenie całego kraju. Dokładamy wszelkich starań aby każdego dnia pokazać nowy, lepszy wymiar diety.
Nieustannie zmieniamy się na lepsze i staramy się podążać za najnowszymi trendami. Jako pierwszy catering dietetyczny wprowadzamy możliwość dostaw w pojemnikach eco. Są one przygotowane z trzciny cukrowej. W 100% wspieramy akcje #lesswaste.
Nasi kucharze podnoszą swoje kwalifikacje uczestnicząc w profesjonalnych szkoleniach i kursach gastronomicznych oraz żywieniowych.