Międzychód
Fasola po bretońsku
z kiełbasą i boczkiem
500 g
Zawsze rozgrzewa i syci, tak podczas obiadów czy kolacji w domu, jak również na łonie natury.
Wyrazisty smak, o który Międzychód dba na każdym etapie produkcji towarzyszy do ostatniego kęsa i nie daje o sobie zapomnieć.
Połączenie bogatej w białko roślinne, węglowodany, nienasycone kwasy tłuszczowe oraz witaminy i mikroelementy fasoli, z bogatym w likopen sosem pomidorowym i aromatycznym boczkiem. To prawdziwa odżywcza rewelacja.
Świetny na posiłek regeneracyjny dla wszystkich pracujących w niskich temperaturach.
Składniki:
woda, fasola biała suche ziarno 18,5 %, kiełbasa 8 % (mięso wieprzowe, woda, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy ),boczek surowy wędzony 8 %, koncentrat pomidorowy 5 %, cebula 3 %, mąka pszenna (zawiera gluten), cukier, sól, olej roślinny rzepakowy, czosnek, warzywa suszone (cebula, marchew, pasternak, seler, por, pietruszka), przyprawy.