Pieczeń z ciecierzycy z prażonymi pestkami słonecznika i dyni.
Produkt gotowy na zimno lub po podgrzaniu. Przed podgrzaniem w kuchence mikrofalowej - należy wyjąc danie z foremki aluminiowej.
Piekarnik: 7-8 min. (180°C)
Mikrofalówka: 1-2 min.
Składniki:ciecierzyca 46,3%, prażone pestki słonecznika 4,5%, prażone pestki dyni 4,5%, marchewka, pietruszka, seler, woda, cebula, kasza jaglana, kasza gryczana, siemię lniane, olej rzepakowy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu.Wartości odżywcze:w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 746,8 kJ / 178 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 27,3 g
- w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 6,6 g
Warunki przechowywania:Przechowywać w temp. +2°C do + 7°C.
Nie zamrażać. Po otwarciu najlepiej spożyć w ciągu 48 godzin.
j.m.: opak. 200 g