MELEGATTI PANDORO ZABAIONE BABKA WŁOSKA ŚWIĄTECZNA Z KREMEM ZABAJONE 750g
Tradycyjne połączenie Pandoro i kremu zabajone to klasyka włoskiego ciasta. Pandoro od Melegatti zbiera wszystkie smaki i zapachy. Wypełnione kremem zabajone aromatyzowane winem Marsala. Pandoro zabajone budzi słodkie wspomnienia z dzieciństwa.
Składniki: mąka PSZENNA, JAJA świeże, krem zabajone 16% (syrop glukozowy, cukier, woda, zabajone 10%[1.6% w produkcie końcowym)[wino Marsala 39%: 0,62% w produkcie końcowym], cukier, białko JAJA 20% [0,32% w produkcie końcowym], alkohol etylowy, MLEKO skoncentrowane, aromaty, skrobia modyfikowana), cukier, masło (MLEKO), zakwas naturalny 4% (mąka PSZENNA, woda, drożdże), emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, MLEKO odtłuszczone w proszku, sól, masło kakaowe, aromaty. Torebka z cukrem pudrem waniliowym 2,6% (cukier, skrobia PSZENNA, aromaty.)
Może zawierać GLUTEN z innych ZBÓŻ, ORZECHY, SOJĘ.
waga: 750g
Średnie wartości odżywcze na 100g:
Energia 1616 kJ / 385kcal
Tłuszcz 14g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 9g
Węglowodany 44g w tym cukry 25g
Białko 6,1g
Błonnik 1,0g
Sól 0,5g
producent: Melegatti