Melegatti Pandoro Pistacja tradycyjna włoska babka
Melegatti Pandoro al Pistacchio - tradycyjna włoska babka z nadzieniem pistacjowym (750 g)
Najbardziej pożądany smak chwili dołącza do niepowtarzalnego Pandoro dla nieodpartej nowości! Idealne połączenie słodkich i maślanych nut białej czekolady z naturalnym smakiem pistacji.
Z bogatym nadzieniem z kremu pistacjowego i do dekoracji cukrem pudrem o smaku pistacji.
Ciasto pieczone na naturalnym zakwasie z pastą pistacjową i białą czekoladą, wypełnione kremem pistacjowym, wysadzane cukrem pudrem o smaku pistacjowym.
Składniki: Mąka PSZENNA, krem pistacjowy 16,5% [syrop glukozowy, cukier, woda, pasta PISTACJOWA 10% (1,7% w produkcie gotowym), olej słonecznikowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, naturalny aromat, sól, substancje żelujące: pektyny , substancja zagęszczająca: modyfikowana skrobia kukurydziana, konserwant sorbinian potasu, emulgator: mono- i diglicerydy lub dodatki tłuszczowe pochodzenia roślinnego, barwnik, błękit brylantowy], świeże JAJA, cukier, masło (MLEKO), biała czekolada 6% (cukier, LAKTOZA, masło kakaowe, masło (MLEKO), modyfikowane skrobia, emulgator lecytyna SOJOWA), naturalne drożdże zakwasowe 5,5% (mąka PSZENNA, woda, drożdże), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego, syrop glukozowo-fruktozowy, sproszkowane MLEKO, pasta PISTACJOWA 0,44%, sól, masło kakaowe.
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ I MUSZTARDĘ.
Wartości odżywcze dla 100g: Energia 1600kJ / 380 kcal, Tłuszcz 19 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 9,9 g, Węglowodany 46 g w tym cukry 27 g. Błonnik 0,7 g, Białko 6,1 g, Sól 0,61 g
Najlepiej spożyć przed: 30/07/2023
✅ 100% ORYGINALNE ✅
Wszystkie produkty oferowane na naszych aukcjach są przez nas importowane bezpośrednio z Włoch❗
Są to produkty oryginalne, przeznaczone na rynek włoski❗