PASTA Z FASOLI PINTO 430g Casa de Mexico
Fasola pinto to bardzo popularny rodzaj meksykańskiej fasoli, która wyróżnia się charakterystycznymi, nakrapianymi nasionkami. To bogate źródło selenu, magnezu, fosforu, manganu, miedzi, cynku, potasu.
Zastosowanie: Gotowa pasta z fasoli to doskonały dodatek do potraw smażonych, ale również wrapów, kanapek i mini przekąsek na każde przyjęcie.
Składniki: wstępnie gotowana fasola Pinto 53 %, woda, sól, olej rzepakowy.
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna 404 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 1.10 g
KTN 0.10 g
Węglowodany 14.00 g
w tym Cukry 0.20 g
Białko 5.00 g
Błonnik 5.00 g
Sól 0.82 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia