MC LLOYD'S Chrupki EKO kukurydziane, bez glutenu
MC LLOYD’S Ekologiczne chrupki kukurydziane z solą morską to zdrowa przekąska na przyjęcie urodzinowe lub po prostu spotkanie z rówieśnikami. Taka forma ekologicznych chrupek to zdecydowanie lepsza alternatywa niż zatłuszczone i zasolone inne chrupki, które są łatwo dostępne w każdym nawet osiedlowym sklepie.
MC LLOYD’S robi swoje chrupki ze składników pochodzących z pewnego źródła, które jest skrupulatnie kontrolowane. Nie dodaje się do nich żadnych konserwantów czy barwników. Są smaczne i dostarczają dużo węglowodanów. Są też wolne od glutenu laktozy czy białka mleka.
CECHY PRODUKTU:
- kukurydziane z solą morską
- zrobione z ekologicznych składników
- które nie miały styczności jakimikolwiek środkami chemicznymi
- bez konserwantów, barwników czy dodatków smakowych
- bezglutenowe, bez laktozy czy białka mleka
- pieczone
- smaczne i pełnowartościowe
- opakowanie zawiera 50 g eko-chrupek