MASZYNKA WYKRAWACZ DO LEPIENIA PIEROGÓW STALOWY
WYKRAWACZ DO PIEROGÓW RAVIOLI I PĄCZKÓW
- Umożliwi szybkie wycinanie ciasta do przygotowania włoskiego ravioli, uszek lub tradycyjnych pierogów.
- Wycinaciasto o średnicy 6cm.
- Wykonany zestali nierdzewnej z solidną rączką z drewna bukowego
- Idealny do przygotowania kształtnych pierogów lub ciastek.
- Żłobkowane krawędzie zapewniają precyzyjne cięcie ciasta.
- Zaleca się mycie ręczne w delikatnym detergencie, bez długiego namaczania części drewnianej.
- Przy użyciu tego narzędzia przygotowanie ciasta zajmie znacznie mniej czasu. Przygotowanie pysznych pączków jest bardzo proste.
- Wymiary: ? O6,5 x 10 cm
Instrukcja:
- rozwałkować dolną partię ciasta
- nałożyć nadzienie
- przykryć drugą partią ciasta
- wykroić pączki zlepiając jednocześnie brzegi
- smażyć w oleju.