Sprzęt jest fabrycznie nowy i całkowicie sprawny, pochodzi z polskiej dystrybucji (posiada polskie menu). Jedyne uszkodzenie dotyczy pudełka. G. producenta 24 miesiące.
Możliwe delikatne uszkodzenie opakowania.
RATY 0%
Napisz, włączymy je specjalnie dla Ciebie!
MG 510 Kenwood
Kuchnia tradycyjna, a może z nowoczesnym twistem? Oto nowy wymiar gotowania z maszynką do mielenia MG 510 od Kenwood, która sprosta każdemu wyzwaniu. Poznaj jej możliwości!
W całości wykonana z metalu
Blokada przed przegrzaniem
Bogate wyposażenie
Moc i bieg wsteczny
Odkryj nowy wymiar gotowania z wszechstronną maszynką do mielenia MG 510 Kenwood. Dzięki mocy 1600 W i solidnym sitkom o różnej wielkości oczek, precyzyjnie zmieli każdy rodzaj mięsa oraz wiele innych składników potraw. Wyposażona w profesjonalne akcesoria, umożliwi przyrządzenie tradycyjnych dań oraz ciekawych propozycji z całego świata.
Perfekcyjnie zmielone mięso
Maszynka MG 510 z łatwością mieli mięso, ryby, twarde sery, owoce i warzywa. Duża moc maksymalna – aż 1600 W - pozwala przetwarzać nawet 2 kg mięsa na minutę. Dzięki wszechstronnym akcesoriom i wygodzie użytkowania, wyręczy Cię w najcięższych zadaniach codziennego gotowania.
Tarcze ze stali nierdzewnej
Maszynka posiada w zestawie trzy tarcze o różnej wielkości oczek, pozwalające przyrządzić różnorodne dania kuchni świata, przystawki, farsze czy pasztety.
Sitko 3 mm
Mieli na drobno kawałki mięsa, ryb i warzyw, które można wykorzystać do przygotowania różnego rodzaju farszów, delikatnych terrin, smarowideł i pasztetów oraz innych potraw, cechujących się jednolitą i dość zwartą konsystencją.
Sitko 4,5 mm
Jest idealne do mielenia mięsa na burgery, pulpety, pieczeń rzymską, zapiekanki, chili con carne oraz nadzienia do krokietów, pierogów, naleśników, tortilli czy taco. Sprawdzi się także przy mieleniu warzyw, twardego sera i orzechów.
Sitko 8 mm
Pozwoli uzyskać masy o wyrazistej strukturze, które możesz wykorzystać do wyrobu kiełbas oraz tradycyjnych pozycji kuchni polskiej. Będzie również doskonałe do przygotowania mięsa, podrobów i cebuli na pasztet.
Profesjonalne akcesoria
Urządzenie wyposażono dodatkowo w dwie nakładki do wyrobu kiełbas, które pozwolą przygotować tradycyjne polskie specjały oraz nasadkę do kebbe – flagowego dania kuchni bliskowschodniej, nadziewanego mięsem z orzeszkami pinii.
Łatwa i bezpieczna obsługa
Obsługę, zachowanie czystości kuchni i konserwację urządzenia ułatwiają praktyczna pokrywa na podajnik oraz kluczyk do montażu i demontażu akcesoriów. Profesjonalny popychacz oraz gumowe nóżki, zapewniające stabilność urządzenia podczas mielenia, gwarantują bezpieczeństwo pracy.
Solidna i stylowa
Aby sprostać najtrudniejszym kulinarnym wyzwaniom, projekt maszynki zakłada użycie wyjątkowo wytrzymałych materiałów, takich jak metal i stal nierdzewna. Obudowa ze szczotkowanego metalu nadaje urządzeniu elegancji i ponadczasowego charakteru. Najwyższa jakość wykonania i solidność elementów MG 510 gwarantuje, że będzie niezawodnie służyła przez lata.