Maszyna pn. „Formierka wyrobów kulinarnych” przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, kopytek oraz innych pozostałych wyrobów garmażeryjnych, dzięki tej maszynie można uzyskać gotowy, finalny produkt. Na naszej maszynie można zrobić pierogi z różnymi rodzajami farszów o jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym możemy uzyskać oczekiwaną gramaturę jak również kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, możemy produkować na tej maszynie nie tylko pierogi, ale również kluski śląskie, kopytka, pyzy nie nadziewane, paszteciki, pulpety. Do produkcji pierogów wybierając przystawkę wysoką, możemy uzyskać na rancie pieroga gotowy wzór palcowy bądź widelcowy, z kolei rant pieroga stosując przystawkę niską jest gładki i może być cieńszy bądź szerszy w zależności od Państwa oczekiwań. W cenie maszyny , transport , uruchomienie , szkolenie 6-8 godzin , 3 numery telefonu czynne 24h/dobę z pomocą techniczną . MASZYNA PRODUKCJI POLSKIEJ www.instytutmaszyn.pl tel. 698744427 Pieńko Michał Cena 46 000 zł netto
https://www.youtube.com/watch?v=RB4I01UOP_0
https://www.youtube.com/watch?v=JzEuXXASseM&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=WDRvjJLcRQg&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=HouCIYrl_bQ
https://www.youtube.com/watch?v=kZdV_g_1wzo&feature=youtu.be