Masownica próżniowa do mięsa 80 l SOMA
Masownice są dedykowane dla mniejszych oraz większych zakładów mięsnych i masarskich, lecz znajdą też zastosowanie w różnego rodzaju lokalach gastronomicznych pokroju, restauracji, grill barach i
lokalach typu steakhouse. Możemy w niej
peklować, marynować, macerować, aromatyzować, spulchniać różnego rodzaju gatunki mięsa w tym drób i ryby w całości.
Konstrukcja ze specjalnie ukształtowanym wnętrzem zapewnia stabilną oraz higieniczną pracę.
Proporcje bębna i jego ukształtowanie pozwalają obrabianemu mięsu zachować właściwą strukturę, szczególnie pożądaną przez wszystkich miłośników wysokiej jakości przetworów mięsnych.
Parametry techniczne
Producent : SOMA
Rok produkcji : 2006
Pojemność bębna : 80 l
Max. załadunek mięsa : 30 kg
Regulacja czasu pracy : od 1 h do 10 h
Regulacja czasu cyklu : od 1 h do 10 h
Regulacja czasu przerwy cyklu : od 1 h do 10 h
Ilość biegów silnika : 1 bieg - 14 obr/min bieg - 27 obr/min
Moc : 0,5 kW
Zasilanie : 400 V
Szerokość całkowita : 1100 mm
Głębokość całkowita : 650 mm
Wysokość całkowita : 860 mm
Numer katalogowy : 000249