Marynowane papryczki chilli i pędy bambusa Aama Ko Achar 380g
Pod marką AAMA KO ACHAR zarejestrowaną jako NEPAL ACHAR UDHYOG Sangita rozwija swoją miłość do produkcji marynat i produkuje odmiany czysto domowych marynat. Jej pikle mają jeden cel: wprowadzić na rynek domowy produkt wypełniony najlepszymi świeżymi składnikami.
Marynowane ostre papryczki czereśniowe i pędy bambusa Aama Ko Achar w mieszance oleju i przypraw to domowy produkt wypełniony najlepszymi świeżymi składnikami. Jak sama nazwa wskazuje, marynata smakuje jak domowe pickle od mamy (amma= mama).
Ostre papryczki czereśniowe to średnio-ostre papryczki, która są małe, okrągłe i czerwone. Papryczki te bardzo często są marynowane. Ich poziom ostrości (SHU) wynosi od 2,500 to 5,000.
Pędy bambusa to jadalne pędy (nowe łodygi bambusa, które wychodzą z ziemi).
- Stan opakowania: oryginalne
- Produkt nie zawiera: nie dotyczy
- Cechy dodatkowe: wegetariańskie
- Kraj pochodzenia: Nepal
- Rodzaj: mix warzyw
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym (kg): 0,480
- Waga (g): 380
- Marka: Aama Ko Achar
- Nazwa handlowa: Hot Cherry Pepper & Bamboo Shoots Pickle Aama Ko Achar
- szerokość: 8
- wysokość: 13
- głębokość: 8