Marschland Naturkost Kiełki Soi w zalewie BIO 330g
Marschland Naturkost Kiełki Soi w zalewie BIO 330 g
Opis
Kiełki sojowe znajdą swoje zastosowanie w zupach, daniach stir-fry, sajgonkach, jako garni, zblanszowane, smażone, surowe, znakomite w każdej postaci!
Delikatnie chrupiące są świetnym uzupełnieniem potraw mięsnych, ale też wegetariańskich.
Składniki
kiełki soi*, surowy cukier trzcinowy*, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Jeżeli produkt występuje na przedstawionych grafikach w różnej szacie kolorystycznej lub wzorze na opakowaniu nie oferujemy możliwości wyboru konkretnego wzoru lub koloru. Wszelkie prośby w tym zakresie będą pozostawione bez komentarza a produkt będzie wysłany w losowym wzorze lub kolorze.