Margaryna Kasia 250g
Margaryna Kasia od lat gości w bardzo wielu domach i pomaga tworzyć różnego rodzaju wypieki. To produkt najlepszej jakości, po którego Polacy sięgają bardzo chętnie. Zawartość tłuszczu wynosi 75%. Idealnie łączy się z wszystkimi produktami.
Margaryna Kasia pozwala tworzyć świetnej jakości ciasta, niezależnie od tego czy posiadamy umiejętności kulinarne, czy to początek naszej przygody w kuchni. Kostka margaryny ma 250 g, dzięki czemu jest bardzo podzielna.
Margaryna Kasia – najistotniejsze informacje:
- Praktyczna i uniwersalna
- Od lat gości w polskich kuchniach
- Najlepsza do wypieków i innych kuchennych pomysłów
Składniki
- oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, w zmiennych proporcjach)
- woda
- emulgatory (lecytyny (słonecznikowe), mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
- preparat serwatkowy (mleko)
- sól (0,2%)
- aromaty
- kwas (kwas cytrynowy)
- witaminy A i D
- barwnik (karoteny)
- Mleko
Zawartość tłuszczu 72%.
Nie zawiera konserwantów.
Informacja o wartości odżywczej w 100g
- wartość energetyczna: 2666 kJ
- tłuszcz w tym: 72 g
- kwasy tłuszczowe nasycone: 34 g
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/ 2000kcal).
Wyprodukowano w Polsce.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C (lodówka) !
TERMIN SPOŻYCIA: 07- 2020.