MARCEPAN O ZAWARTOŚCI MINIMUM 53% MIGDAŁÓW 2 KG
MASA MARCEPANOWA O DUŻEJ ZAWARTOŚCI MIGDAŁÓW SUPER SMAK
Kraj pochodzenia; Niemcy
SPO715 MASA MARCEPANOWA O DUŻEJ ZAWARTOŚCI MIN. 53% MIGDAŁÓW 2 KG
Marcepan powstaje głównie z migdałów i cukru. Mielone migdały, cukier i dodatki są mieszane tak długo aż powstaje jednorodna masa która jest nastepnie poddawana procesowi wyprażania Wyprażanie powoduje dodatkowe wydzielanie się niesamowitego aromatu z migdałów.
Masa marcepanowa sprawdzi się doskonale do tortów, dekorowania ciast oraz modelowania ozdób. Masa marcepanowa to pyszny fondant, który jest bardzo łatwy w obróbce. marcepan jest bardzo plastyczny i gładki, dzięki czemu świetnie się wałkuje i rozprowadza. Po rozwinięciu ma delikatną i jędrną konsystencję. Masa ma wyrazisty marcepanowy smak i jest od razu gotowa do użycia, wystarczy wyjąć ją z opakowania i uformować lub rozwałkować.
SKŁAD: 53% migdały kalifornijskie, 34% cukier, woda, cukier inwertowany, stabilizator, aromat, E202, etanol
Termin przydatności: zależy od parti towaru nie krócej niż 6 miesięcy
Kształt bloków zależy od parti towaru i może odbiegać od tego pokazanego na zdjeciu.
Nie ma to żadnego wpływu na jakość produktu
Opakowanie: Folia zgrzewana z etykietą lub folia aluminiowa zgrzewana z etykietą zależne od parti towaru.
Kraj pochodzenia; Niemcy