Miód Manuka MGO™ 100+ Nektarowy 50 g (nawet do 179,7 mg/kg MGO)
Producent: Manuka Health New Zealand Limited
Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 100 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).
Składniki: miód z krzewu Manuka 100%
*15 g (3 łyżeczki)= porcja dzienna. W słoiku znajdują się ok 3 porcje.
Spożywanie Miodu Manuka MGO™ 100+ (nawet do 179,7 mg/kg MGO)
Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie pół godziny przed posiłkiem.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.
Masa netto: 50 g
Kraj pochodzenia miodu: Nowa Zelandia
Kraj produkcji: Nowa Zelandia