Manufaktura Czekolady to pionier w Polsce , w której czekolada jest produkowana ręcznie bezpośrednio z ziarna kakaowca. Cały proces produkcji ma miejsce pod jednym dachem. Tylko tak możemy zagwarantować niespotykany, intensywny smak prawdziwej czekolady. W naszych tabliczkach nie używamy proszku kakaowego lub innych półproduktów. To dokładnie tak, jak z sokiem wyciśniętym prosto z owocu – jest bez porównania lepszy od tego z koncentratu.
Bardzo aromatyczna i inna niż wszystkie - ciemna czekolada z ziarna z Peru. Musimy przyznać, że urzekła naszą całą ekipę- intensywna, ale orzeźwiająca. Kwiatowo-owocowe nuty z przewagą słodko kwaśnej wiśni.... tego trzeba spróbować!
Czekolada wyrabiana ręcznie bezpośrednio z wyselekcjonowanych ziaren kakao.
Nie zawiera żadnych sztucznych dodatków ani konserwantów.
Skład: ziarno kakao z Peru [70%], cukier.