Producent: Sugarflair
Aromat: mandarynka / pomarańcza (mandarin orange)
Ilość netto: 18 ml
Seria: Concentrated Natural Flavours
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Składniki: naturalny aromat w postaci 18% roztworu etanolu
Skoncentrowany aromat o zapachu mandarynki (pomarańczy) firmy Sugarflair nada Twoim wyrobom wymarzony aromat. Naturalne preparaty zapachowe to nowość w ofercie Sugarflair Colours, która od lat specjalizuje się w produkcji barwników.
Naturalne aromaty nadają się do czekolady, mas cukrowych (klasycznych oraz lukrów plastycznych do modelowania) oraz wszelkiego rodzaju wypieków: muffinów, kruchych ciastek, maślanych ciastek, biszkoptów, ciast i tortów, a także lodów i mrożonych deserów.
Zapach pomarańczy (mandarynki) to świeży owocowy aromat, który nada Twoim wypiekom i deserom nutę orzeźwienia. Ciekawie komponuje się z czekoladą, pasuje również do innych smaków.
Sposób użycia:
Standardowo polecamy użycie ilości 1 ml na 1 kg produktu, a w razie potrzeby dodawanie do smaku. Przed użyciem należy umyć ręce.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego i poza zasięgiem dzieci.
- nadaje się do aromatyzowania wyrobów czekoladowych
- nie zawiera żadnych znanych alergenów
- nadaje się do potraw koszernych
- nadaje się do potraw wegetariańskich
- nadaje się do potraw wegańskich
KUPUJĄC OD NAS OTRZYMUJESZ DOKŁADNĄ INSTRUKCJĘ OBSŁUGI W JĘZYKU POLSKIM!!!
Czy wiesz, że obowiązkiem sprzedawcy jest tłumaczenie na język polski informacji o produkcie oraz załączonych instrukcji?
My wiemy i w przeciwieństwie do innych firm dbamy o to, by klienci dostawali pełnowartościowy towar, który mogą w pełni wykorzystać. Stworzenie ozdób cukierniczych często wymaga dbałości o szczegóły i starannego dobrania materiałów. Dlatego wszystkie zamieszczone przez producenta instrukcje i porady dokładnie tłumaczymy, a w razie wątpliwości służymy pomocą i szukamy dodatkowych materiałów.
Dla posiadaczy firm mamy dobrą informację - skład na naszych etykietach jest wymieniony zgodnie z europejskimi rozporządzeniami: nazwy i funkcje poszczególnych substancji, składniki alergenne (jeśli występują), wymagane ostrzeżenia... dzięki temu będziecie od początku doskonale poinformowani i łatwo stworzycie etykiety na własne wyroby cukiernicze. Wasi klienci poczują się bezpieczni, a Wy zyskacie czas na tworzenie kolejnych pięknych dekoracji!
...... |