Makaron z grzybami, porem i słonecznikiem
Specyfikacja
Kraj pochodzenia
Polska
Model
Makaron z grzybami, porem i słonecznikiem
Ilość
180 g
Zawartość cukru (100 g)
1,9 g
Zawartość węglowodanów (na 100 g )
68 g
Zawartość białka ( na 100 g)
16 g
Zawartość tłuszczu (/100 g)
3,9 g
Wartość energetyczna (na 100 g)
367 kcal
Wartość energetyczna (na 100 g)
1553 kJ
Zawartość soli (na 100 g)
0,11 g
Nasycony zawartość tłuszczu (100 g)
0,5 g
Skład
Makaron z pszenicy durum 81%, por suszony 6,5%, pestki słonecznika 6,5%, grzyby suszone 6% (pieczarki, maślaki). Może zawierać mleko, seler, gorczycę, orzechy.
Szerokość
170mm
Długość
55mm
Wysokość
100mm