BIOGO - sklep ekologiczny ze zdrową żywnością i suplementami
MAKARON (Z CZERWONĄ FASOLĄ ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT
SKŁADNIKI
Soja* 90%, fasola czerwona* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Certyfikat BIO: TAK
- Bez glutenu: TAK
- Wegetariańskie: TAK
- Wegańskie: TAK
- Producent: MAXSPORT
- Kategoria: Bezglutenowe certyfikowane/Produkty zbożowe/Kasze, makaron i ryż
- Waga z opakowaniem: 0.23 kg