PRZECENA 30% ( krótki termin do spożycia do 02.03.2022)
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowy makaron wegański.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować około 6 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1453 kJ / 343 kcal
Tłuszcz: 1,70 g;
w tym kwasy nasycone: 0,30 g;
Węglowodany: 56 g;
w tym cukry: 2,20 g;
Błonnik: 5,9g;
Białko: 23 g;
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT: ALB-GOLD (makarony)
Producent - nazwa i adres: ALB-GOLD TEIGWAREN GMBH, POSTFACH 1138, 72814 TROCHTELFINGEN
Kraj Producenta: Niemcy