Makaron (semolinowy z algami morskimi) gniazda tagliatelle BIO 300g
marka: Bartolini
Makaron (semolinowy z algami morskimi) gniazda tagliatelle BIO 300g
Składniki:
semolina* (mąka z pszenicy durum), algi morskie* (spirulina) 3%
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przechowywania:
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Sposób przygotowania:
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać jaja
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: 175kcal / 740kJ Tłuszcz, w tym: 0,8g - kwasy tłuszczowe nasycone 0,4g Węglowodany, w tym: 34g - cukry 0,6 g Błonnik 2,0 g Białko 7,2 g Sól 0,02 g Kraj producenta:
Polska