MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
ALCE NERO (włoskie produkty)
SKŁADNIKI mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1466 kJ / 349 kcal Tłuszcz - 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g Węglowodany - 66 g w tym cukry - 3,2 g Błonnik - 7,7 g Białko - 12 g Sól - 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 24.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 6.00
- Masa netto (g): 500
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 12.00
- Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Producent - nazwa i adres: ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)