MAKARON (SEMOLINOWY JAJECZNY ŚWIEŻY) TAGLIOLINI BIO 250 g - BIO VERDE BIO VERDE
16,26
SKŁADNIKI
semolinaz
pszenicy durum*, jaja* 30% (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Makaron jajeczny z
semoliny z pszenicy durum. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna1278 kJ /302
kcal
Tłuszcz:3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:1,0
g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko:12 g
Sól: 0,1
g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Wrzucić tagliatelle do wrzącej, osolonej wody i
gotować przez 4 minuty.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać wtemperaturze od +4 do +8
stopni Celsjusza.