Makaron RAMEN noodles Sen Soy
⭐Makaron RAMEN ⭐
Makaron ramen różni się od innych rodzajów makaronów, makaron ramen jest wytwarzany z mąki pszennej, wody, soli i popiołu. Woda z popiołu chińskiego pomaga zwiększyć twardość i nadać makaronowi charakterystyczny smak i żółty kolor.
Makaron ramen ma różne kształty i długości, może być prosty, okrągły, kwadratowy, cienki, gruby, kręcony. Są makaron świeży, makaron suchy i makaron błyskawiczny.
Skład:
mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, sól, regulator kwasowości, woda
Produkt może zawierać alergen: mąkę pszenną.
Wartość energetyczna: 1592 kJ / 380 kcal/ 100g
- Tłuszcz: 4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
- Węglowodany: 71 g, w tym cukry 1 g
- Błonnik: 2,5 g
- Białko: 15 g
- Sól: 2 g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Chiny
Masa netto: 300 g
______________________________________________
Sprawdź również inne produkty firmy SEN SOY