Opis: MAKARON DO ZUPY RAMEN 200g
Skład: mąka pszenna 67%, woda, modyfikowana skrobia z manioku, gluten, sól, olej sojowy, cukier płynny, kurkuma, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol; emulgator; lecytyna; regulator kwasowości: kwas octowy, lakton kwasu glukonowego, kwas jabłkowy, jabłczan sodu, kwas mlekowy, mleczan sodu
Ramen, czyli makaron w wywarze mięsnym z różnymi dodatkami to jedna z najpopularniejszych potraw w Japonii, a także w Chinach.
Ramen to jedna z tych potraw, które mają bardzo dużo wersji, a kolejne przepisy znacząco się od siebie różnią. Tym samym można bez oporów eksperymentować z doborem i ilością składników. Kwintesencją oprócz dobrego wywaru jest oczywiście makaron Ramen, który idealnie tworzy kompletne danie nazywane "japońskim rosołem".
Zupa RAMEN
Dla każdego Koreańczyka zupa Ramen Nong Shim jest codziennym elementem posiłku. Najbardziej doceniony został makaron, który należy zagotować a nie jak w innych tego typu zupach tylko zalać. Dzięki temu makaron nabiera wyjątkowego smaku.