Makaron (orkiszowy razowy) spaghetti BIO 400 g
Makaron (orkiszowy razowy) spaghetti BIO 400 g - Niro
SKŁADNIKI
mąka orkiszowa* (100%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal;
Tłuszcz: 2,6 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g;
Węglowodany: 64 g;
w tym cukry: 5,99 g;
Błonnik: 3,85 g;
Białko: 14,4 g;
Sól: 0,015 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent NIRO
- Pochodzenie składników: Polska
- Termin przydatności :30.03.2025
- Kraj producenta: Polska
- BIO: TAK
- Wegetariański: TAK
- Wegański: TAK
- Bez glutenu: TAK