Makaron
Spatzle
Może się różnić szatą graficzną
Makaron z mąki z pszenicy durum, 4-jajeczny, typu "lane kluski"
Makaron wytwarzany jest z najwyższej jakości mąki. Zawartość najlepszej pszenicy i specjalny proces mielenia ziarna pozwala otrzymać mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że Makaron nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor
500g
Składniki:
Mąka z pszenicy durum, pasteryzowana masa jajowa (20%)
Alergeny: pszenica, jaja
Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartości odżywcze w 100g:
Wartości energetyczne: 1573 kJ/372 kcal
Tłuszcze: 3,7g
W tym kwasy nasycone: 1,2g
Węglowodany: 68g
W tym cukry: 3,0g
Białko: 15g
Sól: 0,08g