SKŁADNIKI woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii. Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje. NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie) Etap II: przygotować lasagne według swoich upodobań. Płaty lasagne możesz wykorzystać także do cannelloni z pikantnym lub słodkim nadzieniem
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 4,0 g Białko: 0,2 g Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.