Makaron z rośliny konjac Fettuccine 200 g
MAKARON SHIRATAKI FETTUCCI to produkt wytwarzany z rośliny Konnyak Glukomannan – rośliny uprawianej w Chinach i Japonii od tysięcy lat. Zawartość błonnika rozpuszczalnego w wodzie oraz bardzo niska kaloryczność, sprawiają, że jest on doskonałą alternatywą dla osób dbających o zdrowie i figurę.
SKŁAD PRODUKTU
Woda, mąka z roślin Konjac, wodorotlenek wapnia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU
- Wartość energetyczna/ energy 30 kJ/ 7 kcal
- tłuszcz/fat <0,1g,
- w tym nasycone /of which saturated <0,1g
- węglowodany / carbohydrates <0,2g,
- w tym cukry/ of which sugar <0,1g,
- białko / protein 0,1 g,
- sól/ salt 1mg.
SPOSÓB UŻYCIA
Makaron wypłuszcz pod ciepłą wodą. Gotuj lub smaż przez 2 minuty. Dodaj do ulubionego dania.
MASA NETTO
200g