Makaron farfalle 500g BIO
Ciasto na makaron wyrabiane z pszenicy durum i wody według tradycyjnej receptury, dzięki niskiej temperaturze suszenia, makaron zachowuje niezbędne witaminy i aromat, a lekko porowata powierzchnia makaronu po ugotowaniu pozwala na pyszne połączenie z pesto lub sosami pomidorowymi.
Nie zawiera jaj.
Drożdże:
nie zawiera
Gluten:
zawiera
Laktoza:
nie zawiera
Niesłodzone:
tak
Weganie:
tak
Skład:pszenica durum*, woda, zawiera GLUTEN
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
1489 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
351 kcal
Tłuszcze [g/100g]
1.5g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
0.4g
Białko [g/100g]
11g
Węglowodany [g/100g]
72g
w tym cukier [g/100g]
4.3g
Sól [g/100g]
0.003g
Lista alergenów: