Makaron Domowy Gosia "Nitka Gruba"
Nasza pierowotna lina makaronów zaskakuje do dziś, już przez niemal 27 lat.
Cechuje ją wysoka jakość oraz tradycyjna metoda wytwarzania, którą pamietają nasze pra-pra-babcie.
Ponadto smak zachwyca nawet wymagające podniebienia. Profesjonaliści docenią, że makaron pod względem aspektów sensorycznych jest nieskazitelny, tj. nie skleja się podczas gotowania i jest inspiracją do tworzenia nowych dań.
Makaron domowy Gosia idealnie komponuje się z tradycyjnymi polskimi potrawami ze względu na wyjątkowy domowy smak i zapach oraz oryginalny kształt, który zawdzięcza surowcom, takim jak, świeże jaja pozyskiwane od kur hodowanych na wolnym wybiegu i mąki pszennej, pochodzącej ze zbóż miękkich krajowych.
Jakość produktu została potwierdzona przez prestiżowe jednostki certyfikujące takie jak:
TUV NORD-CERT, ISO 9001:2000, Jakość Tradycja, Doceń Polskie z odznaczeniem TOP PRODUKT i ProEuropa
INFORMACJE O PRODUKCIE:
Makaron wykonywany tradycyjnym sposobem domowym na naturalnych świeżych jajach i mąkach makaronowych.
Skład: kasza pszenna makaronowa, mąka pszenna, woda, jaja kurze 10% (2 jaja kurze na 1 kg)
Opakowanie: 250g opakowanie zbiorcze 20szt (5kg)