Cheetos Mac'n Cheese Cheesy Bacon 168g
Makaron z sosem serowym o smaku bekonowym.
Danie Instant.
Sposób przygotowania:
Zagotuj 6 szklanek wody;
Wrzuć do gotującej wody makaron i gotuj 7-8 minut;
Odlej wodę, wrzuć makaron z powrotem do garnka;
Dodaj 2 łyżeczki masła, ćwierć szklanki mleka i dołączoną mieszankę na sos;
Wymieszaj i gotowe!
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Waga: 168g
Skład: mąka PSZENNA, maltodekstryna, sól, SERWATKA, ser cheddar (fermentowane MLEKO, sól, enzymy), sól potasowa, naturalny aromat (zawiera SEZAM), ekstrakt drożdżowy, cebula w proszku, barwnik (E160b), tłuszcz z bekonu, kwas cytrynowy, guma guar, hydrolizowane białko SOJOWE, kwas MLEKOWY, ekstrakt z papryki, przyprawy, olej słonecznikowy, guma ksantanowa, niacynamid, fosforan żelaza, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Wartości odżywcze/100g: 1414 kJ/338 kcal, tłuszcz 1,5g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g, węglowodany 70,6g, w tym cukry 2,9g, białko 11,8g, sól 1,9g.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.