Makao (kakao z ksylitolem) PIĘĆ PRZEMIAN
Składniki: Ksylitol 58% (substancja słodząca, Finlandia), kakao 36%, lecytyna rzepakowa 4%, cynamon, kardamon, różowa sól himalajska, naturalne aromaty (pomarańczowy, waniliowy).
Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.
Sposób przygotowania: 2 łyżeczki Makao zalać gorącym lub zimnym mlekiem (najlepiej owsianym) i wymieszać. Gotowe! Smacznego!
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1130 kJ / 270 kcal
Tłuszcz: 5,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 0,2 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 57 g
Białko: 8,4 g
Sól: 1 g
Masa netto: 180 g