❇️ MĄKA KETO BAMBUSOWA 1KG ❇️
✅ Lepsze wypieki: Pomaga utrzymać świeżość wypieków. W normalnym cieście 1% mąki bambusowej znacznie wydłuży jego świeżość. W szczególności w przypadku suchych wypieków orkiszowych zaleca się mąkę bambusową.
✅ Nie zawiera kwasów hialuronowych: Mąka bambusowa zawiera tylko 0,1 g węglowodanów na 100 g
✅ Nie klei się: Ciasto o niskiej zawartości węglowodanów z orzechów i jajek są bardzo bogate w białko, a co z reguły powoduje, że są stosunkowo klejące. Dzięki zastosowaniu mąki bambusowej ciasto nie klei się już i świetnie wygląda.
✅ Produkt naturalny: Nasza mąka bambusowa jest pozyskiwana z najpopularniejszej odmiany bambusa w Azji dendrocalamus asper, którego pędy i kiełki są już od dawna częścią kuchni azjatyckiej.
✅ Bez glutenu, wegańska, bez dodatkowych składników – 100% mąka bambusowa.
❇️ DATA WAŻNOŚCI 2025 ❇️