Kotleciarka do mięsa KM20 MA-GA
MARKA: MA-GA
NUMER KATALOGOWY / MODEL:
KM20 KM20 / MAKM20
? OPIS PRODUKTU:
Kotleciarka do mięsa KM20
• profesjonalne urządzenie do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa
• przeznaczona do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety
• wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających wykonanych ze stali nierdzewnej
• duża wydajność użytkowa – skuteczne rozgniatanie już w pierwszym cyklu rozgniatania
• otwór wlotowy dostosowany do pracy z dużymi i grubymi (do 25 mm) porcjami surowca
• znakomita do zastosowania w gastronomii, restauracjach, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego
• prosty demontaż i łatwe czyszczenie
• łatwa i szybka wymiana modułu rozgniatającego
• tania eksploatacja
• duża niezawodność użytkowa
• wysokie bezpieczeństwo pracy
• odpowiednia wysokość wylotu gwarantująca wysoki komfort użytkowania
• zasilanie jednofazowe 230 V
Konstrukcja kotleciarki jest chroniona zgłoszeniem patentowym nr P. 432697