Makaron Lubella wytwarzany jest wysokiej jakości pszenicy od sprawdzonych dostawców. 6 etapowa kontrola od ziarenka do paczki zapewnia, że nasze makarony są zawsze doskonale sprężyste oraz mają piękny złocisty kolor.
Skład:
mąka makaronowa pszenna
masa jajowa pasteryzowana 9,9%
Wartości odżywcze w 100 g ugotowanego produktu:
Wartość energetyczna 689 kJ / 163 kcal Tłuszcz 1,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g Węglowodany 31 g - w tym cukry 0,9 g Błonnik 1,9 g Białko 6,0 g Sól 0,02 g
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania: Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Lubella. Gotuj 4-6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.