Łosoś Ustka Paprykarz szczeciński 170 g
\n \n \n \n \nryż, farsz z łososia atlantyckiego (24%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich), cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, białko sojowe, kasza manna (zawiera gluten), woda, błonnik pszenny, sól, naturalny aromat papryki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy \n \n \n \n \n \n \n \nw 100 g produktu: \n \n \n \n \nwartość energetyczna: \n752 kJ / 181 kcal \n \n \ntłuszcz: \n12 g \n \n \nw tym kwasy tłuszczowe nasycone: \n1,6 g \n \n \nwęglowodany: \n12 g \n \n \nw tym cukry: \n3,1 g \n \n \nbiałko: \n5,7 g \n \n \nsól: \n1,4 g \n \n \nKwasy tłuszczowe Omega-3: \n1,6 g \n \n \nw tym kwas alfa-linolenowy (ALA): \n0,9 g \n \n \nkwas eikozapentaenowy (EPA): \n0,3 g \n \n \nkwas dokozaheksaenowy (DHA): \n0,4 g \n \n \nPodane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. \n \n \n \n \n \n \n \n \n \nKraj produkcji: Polska \n \nAdres producenta: \nPrzetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o. \nWłynkówko 49 B \n76-202 Słupsk 2 \nPolska \n \n \n \n \nPrzechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%. \n \n \nNazwa produktu uregulowana prawnie: Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia. \nCechy: wysoka zawartość Omega-3, Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n