Rekomendujemy odbiór zamówienia z punktu odbioru w możliwie najkrótszym czasie (do 8-10 h). Produkty Lindt są pakowane w opakowaniach termicznych. Wkłady chłodzące utrzymują niską temperaturę przez kilka godzin. Wyroby czekoladowe odebrane po dłuższym czasie przy wysokiej temperaturze otoczenia mogą ulec rozpuszczeniu.
Zestaw Lindt Swiss czekolada mleczna i czekolada mleczna z rodzynkami + Praliny Lindor kokosowe 200 g
Zestaw zawiera:
- Lindt Swiss czekolada mleczna 300 g
- Lindt Swiss czekolada mleczna z rodzynkami 300 g
- Praliny Lindt LINDOR kokosowe 200g
Lindt Swiss czekolada mleczna 300 g
Szwajcarska czekolada mleczna. Swiss Premium Chocolate Milk to tabliczka wyśmienitej szwajcarskiej czekolady mlecznej, która zaskakuje jedwabistym i kremowym smakiem. Czekolada Lindt tworzona jest z troską przez Maître Chocolatiers przy użyciu najwyższej jakości składników z całego świata.
*Czekolada dostępna w dwóch szatach graficznych.
Lindt Swiss czekolada mleczna z rodzynkami 300 g
Szwajcarska czekolada mleczna z rodzynkami, całymi orzechami laskowymi i migdałami. Swiss Premium Czekolada z Rodzynkami i Orzechami Laskowymi to wyjątkowa mleczna czekolada połączona z całymi orzechami laskowymi oraz wybornymi rodzynkami.
Praliny Lindt LINDOR kokosowe 200g
Lindt Lindor praliny, rozpływające się w ustach, ze zniewalająco aksamitnym kokosowym nadzieniem w otoczce z mlecznej czekolady.
Najlepsza szwajcarska czekolada
Za doskonałym smakiem i wybitnie kremową konsystencją stoją Lindt Maîtres Chocolatiers, którzy szukają inspiracji na całym świecie. Poszczególne receptury są perfekcyjnie dopracowane. Czasem nasi Maîtres Chocolatiers tworzą je latami, byśmy mogli cieszyć wybitnym kunsztem cukierniczym, którym charakteryzuje się najlepsza szwajcarska czekolada. .
Proces tworzenia wyjątkowej czekolady!
Najlepsze kakao
Wyjątkowy smak naszej czekolady jest efektem przyjętej przez nas wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z najsłynniejszych regionów świata
Wyjątkowy proces prażenia i mielenia
Po wyselekcjonowaniu i wymieszaniu wysokiej jakości ziaren kakaowca prażymy śrutę kakaową, aby wydobyć z niej aromat i najlepszy smak, a następnie poddajemy ją mieleniu w celu uzyskania idealnie gładkiej masy.
Wynalazek Lindta
W 1879 r. Lindt zrewolucjonizował proces produkcji czekolady, wynajdując konszowanie – proces ciągłego, intensywnego mieszania płynnej, gorącej czekolady. To właśnie w ten sposób uzyskujemy wyróżniającą nas jedwabiście gładką konsystencję, z której słyniemy.
Najlepsze składniki
Z wiodących regionów świata pozyskujemy nie tylko ziarna kakaowca, ale również pozostałe składniki. A następnie przetwarzamy je z taką samą dbałością, z jaką je selekcjonujemy.
Doskonałe wykończenie czekolady
Delektowanie się czekoladą to doznanie obejmujące wszystkie zmysły. Naszą dbałość o szczegóły można dostrzec na każdym kroku, od procesu temperowania, zapewniającego błyszczący i luksusowy wygląd naszych czekolad, po eleganckie opakowania.