Towar nowy, oryginalny, wysyłka z Wielkiej Brytanii
Realizacja zamówienia i dostawa 5 - 10 dni roboczych.
Z chwilą dotarcia towaru do Polski Kupujący otrzymuje powiadomienie z Menadżera Allegro o wysyłce zgodnej z Opcją Dostawy wybraną po zakupie .
Wszystkie przesyłki są rejestrowane.
Lindt
Master Chocolatier Collection
Mieszanka czekoladek 305g
Wyjątkowa kolekcja 15 przepysznych czekoladowych przepisów, stworzona z pasją przez Lindt Master Chocolatier :
- Caramel Praline,
- Hazelnut Cup,
- Crème Brûlée,
- Feuillantine Praline,
- Dark Praline,
- Almond Praline,
- Dark Ganache,
- Toffee Truffle,
- Raspberry Ganache,
- Milk Caramel,
- Almond Truffle,
- Tiramisu,
- Dark Caramel,
- White Chocolate Swirl
- Orange & Hazelnut Praline
- Informacje dla alergików - może zawierać śladowe ilości orzechów , migdałów
Skład : cukier, masło kakaowe, miazga kakaowa, laktoza, pralina z orzechów laskowych (orzechy laskowe, cukier), pełnotłuste mleko w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, orzechy laskowe, tłuszcze roślinne (orzech kokosowy, palma), migdały, cukier inwertowany, syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku, kawałki karmelu (Cukier, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator (lecytyna rzepakowa)), opłatek (cukier, mąka pszenna, bezwodny tłuszcz mleczny, proszek serwatkowy, ekstrakt słodowy jęczmienia, środek podnoszący (wodorowęglan sodu)), emulgator (lecytyna sojowa) ), Stabilizator (sorbitol), łamliwe wafle (mąka ryżowa i pszenna, cukier, środek podnoszący (wodorowęglan sodu), naturalny aromat waniliowy), koncentrat malinowego soku, mleczna beza (cukier, skrobia pszeniczna, białka mleka), ekstrakt słodowy jęczmienny, rozdrobniony Herbatniki (mąka pszenna, tłuszcze roślinne (kokosowe, słonecznikowe), cukier, glukoza, białko mleka, środek podsycający (wodorowęglany amonowe i sodowe), płatki kukurydziane (mąka pszenna, cukier, słód pszenny, emulgator (lecytyna rzepakowa), środek podnoszący ( Wodorowęglan sodu)), Orange, Mascarpone, Apple, Fla vouring (wanilia), naturalne aromaty, aromaty, naturalne aromaty kawowe, fleur de sel (sól morska), włókna ananasa, miód, wanilia, środek konserwujący (sorbinian potasu), zagęszczacze (alginian sodu, ortofosforan wapnia), białko mleka, środek kwaśny (cytrynowy Kwas), stabilizator (fosforan disodowy), transfer żywności (masło kakaowe, barwniki spożywcze (tlenki żelaza i wodorotlenki, wyciąg z papryki, ditlenek tytanu)), czekolada mleczna zawiera: kakao stałe minimum 30%, mleko pełne minimum 20%, czekolada ciemna zawiera : minimalna zawartość kakao 44%, biała czekolada zawiera: kakao stałe minimum 30%