Ciemna przyjemność smarowania. Dzięki pysznemu kremowi kakaowemu Lindt w odmianie Noir możesz cieszyć się pełną smaku czekoladą w jakości Lindt również na chlebie. Aromatyczne kakao przetworzone na ciemną pastę do smarowania urozmaica śniadanie i zachęca do delektowania się nim. Oczywiście pyszna pasta kakaowa nadaje się również do pieczenia lub uszlachetniania napojów mlecznych.
Słoik 220G
Składniki: Cukier, odtłuszczone kakao w proszku 17%, olej roślinny (słonecznikowy, krokoszowy, ryżowy), ORZECHY JAŁOWE, tłuszcz roślinny (kokosowy, słonecznikowy), odtłuszczone MLEKO w proszku, masło kakaowe, MIGDAŁY, emulgator (lecytyna SOJA), wanilia. Może zawierać orzechy włoskie i inne orzechy z drzew orzechowych.
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość kaloryczna: 588,00 kilokalorii (kcal) Wartość kaloryczna: 2 448,00 kilodżuli (kJ) Tłuszcz: 37,00 Tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 11,00 Węglowodany: 45,00 Węglowodany, w tym cukier: 40,00 Białko: 7,60 Sól: 0,09
Informacje dla alergików:
Zawiera: Soję i produkty sojowe, mleko i produkty mleczne (łącznie z laktozą), orzechy i produkty z orzechów, orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych, migdały i produkty z migdałów, orzechy włoskie i produkty z orzechów włoskich
Kraj pochodzenia: Włochy