LEE KUM KEE BEZGLUTENOWY LEKKI SOS SOJOWY 1.9L
Lekki bezglutenowy sos sojowy Lee Kum Kee jest naturalnie warzony, bez dodatku wzmacniacza smaku, bez konserwantów, zrobiony z soi niezmodyfikowanej genetycznie. Jest to specjalna wersja bezglutenowa, ale zapewnia ten sam bogaty smak i aromat, który delikatnie podkreśla „smak” każdej potrawy.
Najlepsze do przyprawiania, smażenia, marynowania i mieszania sosów.
Składniki:
Woda, soja 20%, sól, cukier, skrobia kukurydziana.
Alergeny:
Soja
Wartości odżywcze na 100ml:
- Energia: 121 kcal
- Tłuszcz:<0,5g
- Z czego nasyca się: <0,1g
- Węglowodan: 19g
- z których cukrów: 15g
- Białko 9,2g
- Sól 16,9g
Przechowywanie:
Po otwarciu przechowywać w lodówce, zużyć w ciągu 8 tygodni.
Produkt z Chin.