LECZO Z KIEŁBASĄ 500g
Składniki:
Kiełbasa 50% (mięso wieprzowe, sól, cukier, wzmacniacz smaku: E 621, stabilizator: E 452, substancja konserwująca: E 250, przyprawy), cukinia 11,7%, papryka czerwona 10,9%, fasolka szparagowa zielona 10,9%, pieczarki 10,9%, koncentrat pomidorowy 3,1%, woda, mąka pszenna, przyprawy (przyprawy, sól, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, cukier, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drżdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny).
Produkt może zawierać soję, gorczycę, mleko i jaja.
Do wyprodukowania 100 g kiełbasy użyto 120 g mięsa.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 579 kJ/139 kcal; tłuszcz 9,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,1 g; węglowodany 2,7 g, w tym cukry 2 g; błonnik 1,3 g; białko 9,5 g; sól 0,9 g.
Data ważności: 2020 r.
Wyprodukowano w Polsce. Produkt posiada odbiór Rejonowego Przedstawicielstwa Wojskowego (RPW) - dla zainteresowanych możemy przesłać kopię.
Przy zakupie większej ilości atrakcyjne rabaty ustalane indywidualnie!!
Wyrób spełnia wymagania zawarte w normie obronnej: NO-89-A202:2015 wydany przez Wojskowy Ośrodek Badawczo - Wdrożeniowy Służby Żywnościowej.