Składniki: trufle letnie 70% (Tuber aestivum Vitt. ), olej słonecznikowy, aromat, sól.
- Klasa królewska wśród grzybów – trufle Lacroix są uosobieniem ekskluzywności. Te przysmaki nadają się do potraw risotto i makaronów, sałatek śródziemnomorskich i sięgają aż do uszlachetnienia sosów, makaronu i dań mięsnych.
- Można używać bezpośrednio ze słoika w zimnej kuchni do sałatek śródziemnomorskich, cienko pokrojonych szynek lub serów. W ciepłej kuchni można go podgrzać we własnym wywarie i wykorzystać do makaronu lub ryżu.
Wielkość porcji 100 g Tłuszcz 36.6 g W tym: - Tłuszcze nasycone 3.7 g Węglowodany 5.6 g W tym: - Cukry <0.5 g Białko 5.5 g Sól 1.2 g
Najlepiej spożyć przed 28/02/2026