KYOCERA Nóż Santoku 16 cm Japan
- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,
- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,
- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,
- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,
- wykonany w Japonii,
- należy myć ręcznie,
- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,
- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,
- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,
- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,
- wykonany w Japonii,
- należy myć ręcznie,
- opakowany w pudełko prezentowe, z foliową osłoną na ostrze.
Wymiary: 29 cm (dł.), 16 cm (dł. ostrza)
Materiał: drewno Pakka, ceramika, stal nierdzewna
Kolor: grafitowy, srebrny,
Kolekcja: Japan
symbol produktu według Producenta: JPN-160NBK | 4960664673964
KYOCERA – tylko Diament jest twardszy!
Ultracienkie i ultralekkie ceramiczne klingi tną z niebywałą łatwością i precyzją. Ich ostrość utrzymuje się nieporównywalnie dłużej niż ostrość noży stalowych. Skutecznością cięcia produktów spożywczych i potraw konkurują swobodnie ze stalą damasceńską i wysokowęglową kutą stalą japońską.
Nie korodują, nie niszczeją pod wpływem czasu, nie są podatne na działania kwasów spożywczych czy zasad, są antyadhezyjne. Ich warstwa nie przepuszcza ani nie wchodzi w reakcję z solami, olejami czy bakteriami. Jest antyahezyjna i neutralna dla składników spożywczych oraz witamin zawartych w warzywach i owocach.
Noże Kyocera,
to niewątpliwie produkt wyjątkowy i bezkonkurencyjny w swej klasie. Zdobył zaufanie i serca wielu profesjonalnych szefów kuchni oraz kucharzy hobbystów na całym świecie. Teraz mogą służyć i Tobie w Twym domu i w Twojej wyjątkowej kuchni!
Unikatowy symbol produktu: >>> JPN160NBK | 4960664673964
---------------------------- zdjęcia przedstawiają przykładową aranżację ----------------------------