SKŁADNIKI
surowy cukier
trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mleko pełne w proszku* (18%),
masa kakaowa*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, ekstrakt z wanili
Bourbon*(*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość kakao: min. 35%
OPIS
Do ciast i
ciasteczek, trufli i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2400 kJ/ 576 kcal
Tłuszcz: 37,3 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,5 g;
Węglowodany: 53,5 g;
w tym cukry:
52,8 g;
Białko: 5,7 g;
Sól: 0,18 g
INFORMACJA
ALERGENNA
może zawierać zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne
i inne orzechy
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Chronić przed
źródłem ciepła.