KUTER MASARSKI DO KUTROWANIA MIELENIA SIEKANIA MIĘSA WARZYW OWOCÓW
Model: QP-5A™
Pojemność misy (dzieży): 5 litrów
Moc: 550W
Napięcie: 230V
Posiada demontowalną dzieżę ze stali nierdzewnej-kwasoodpornej zapewniającą komfortową pracę produkcyjną utrzymaną w należytej higienie oraz czystości.
Konstrukcja oraz poszycie prezentowanego kutra masarskiego, wykonane z wysokogatunkowych stopów metali nierdzewnych - urządzenie niezmiernie łatwe do utrzymania w czystości.
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u. Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.
Urządzenie idealne do rozdrabniania, cięcia, mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków, warzyw gotowanych.
Maszyna do homogenizowania produktów mięsnych, wyrabiania pasztetowej (leberki), różnego rodzaju pasztetów, wybornych parówek itp.
Najlepszy wybór dla sklepów mięsnych, zakładów masarskich, gastronomicznych, garmażeryjnych, restauracji oraz hoteli.
Łatwy w obsłudze, bezpieczny i stabilny !!!
Solidne wykonanie przemysłowe !!!
DANE TECHNICZNE
- Napięcie: 230V
- Silnik: 0,55 kW / 50Hz
- Wydajność: 80 [kg/h]
- Pojemność misy: 5 litrów
- Prędkość noży: 1400 [obr/min]
- Prędkość misy: 12 [obr/min]
- Wymiary [długość x szerokość x wysokość]: 605x460x490 [mm]
- Waga: 58 [kg]