Łopatka luksusowa, tradycyjna receptura i niepowtarzalny smak Kuchni Staropolskiej.
Proste pyszne, staropolskie jadło
Soczyste kawałki najlepszego mięsa, starannie dobrane i dopełnione aromatem świeżych przypraw i warzyw. Nasze mięsiwa smakują wybornie na ciepło i na zimno, jako dodatek do pieczywa, kaszy, makaronu czy ziemniaków. Doskonałe na biwak, pod namiot czy do wykorzystania w leniwy dzień.
Dzięki starannemu przygotowaniu i naturalnym metodom obróbki, mięso pozostaje delikatne, soczyste i miękkie - przypomnij sobie ten szlachetny smak z przeszłości i sięgnij po nasze domowe przetwory.
Skład:
mięso wieprzowe 88%, woda, sól, stabilizator (trifosforany), błonnik sojowy, substancja zagęszczająca (karagen), izolat białka sojowego, przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu), przyprawy, substancja konserwująca (azotyn sodu).