KUCHNIA STAROPOLSKA KLOPSY W SOSIE POMIDOROWYM 700
KUCHNIA STAROPOLSKA KLOPSY W SOSIE POMIDOROWYM 700 G
woda, mieso wieprzowe 19 %, koncentrat pomidorowy 6 %, cebula, ryż, marchew, skrobia modyfikowana kukurydziana, kasza manna (z PSZENICY), bułka tarta (zawiera PSZENICĘ, ŻYTO), cukier, sól, błonnik SOJOWY, ekstrakty przypraw, glukoza, przyprawy (zawierają SELER), warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać), aromat naturalny kopru, koper suszony, Zawartość klopsów: 35 %
Produkt może zawierać jaja, ryby, mleko (łącznie z laktozą), gorczycę, dwutlenek siarki i siarczyny, mięczaki.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 354 kJ/85 kcal, Tłuszcz, w tym: 3,6 g, kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g, Węglowodany, w tym: 8,3 g, cukry: 4,1 g, Białko: 3,9 g, Sól: 1,4 g
Kuchnia Staropolska Nowocześnie