Kuchnia polska 1934 r.
M. Gałecka
- Rok wydania: 1934
- Rodzaj okładki: Twarda
- Autor: M. Gałecka
- Wymiar: 12cm x 18cm
- Nr wydania: -
- Seria: -
- Ilość stron: 693
- Waga: 1 kg
- TIN: T05035669
- Rogi: uszkodzone / zagięte
- Obwoluta/Oprawa: uszkodzona / naderwana, zabrudzona / wytarta, ślady zagięć, odklejająca się
- Kartki: zabrudzone, pożółkłe, naderwane, poplamione, luźno, postrzępione
- Grzbiet: brak całości, odklejony, naderwany, zabrudzony / wyblakły
- Blok: pęknięty
- Inne: zapiski
<b id="docs-internal-guid-9072f501-7fff-8907-1c04-57a7fea39222">Książka “Kuchnia polska” autorstwa M. Gałeckiej i H. Kulzowej to pozycja, która ukazała się w 1934 roku. Książka ta jest poradnikiem kulinarnym, który zawiera wiele przepisów na potrawy kuchni polskiej. Znajdziesz w niej przepisy na zupy, dania mięsne, ryby, sałatki, ciasta, lody, napoje i wiele innych. Książka ta jest idealna dla osób, które chcą poznać smaki kuchni polskiej i nauczyć się przygotowywać tradycyjne polskie potrawy.</b>